Howdy

Pozdravljeni na medijskem zavihku Festivala mladih kultur Kunigunda. Tukaj boste našli vse potrebno za poročanje o festivalnem dogajanju – od sporočil za javnost s posameznega festivalnega dneva in transkripcij intervjujev z nastopajočimi in udeleženimi, do posebej selekcioniranega izbora slik z dnevnega dogajanja (vsebuje slike, primerne za spletno objavo, kot tudi te, primerne za tisk) in grafičnega materiala.

Gradivo za poročanje boste našli v medijskih paketih, ločeno glede na festivalski dan. Gradivo za poročanje z minulega dne bo vsakodnevno v jutranjih urah naloženo na spletno stran. Kaj boste našli v posameznem medijskem paketu, lahko preberete v njim pripadajočih opisih.

Na desni strani boste našli tudi dnevno ažuriran splošni medijski paket, kjer boste ob vsebinah vseh ostalih medijskih paketov našli tudi splošno gradivo, ki vsebuje v naprej pripravljena besedila o festivalu in njegovih organizatorjih, letošnjem dogajanju in promocijski material kot so plakati in grafike za uporabo na spletnih mestih.

S povpraševanji o kakršnihkoli dodatnih informacijah, prošnjami po dodatnem gradivu, naročilom za novinarske akreditacije ipd. se lahko obrnete na ekipo za odnose z javnostmi na spodnje kontaktne naslove.

Splošni media pack FMKK22

Že dvaindvajsetič zapored bo knapovsko mesto preplavila alternativna, družbenokritična, kakovostna kultura. Festival mladih kultur Kunigunda jo bo skozi žilo in srce potiskal med 23. avgustom in 1. septembrom. Ustvarjamo ga, da družbi in posameznikom nastavlja ogledala, vznemirja, zabava, zadovolji, izobražuje in kdaj celo šokira. Srce ostaja bistvo. Veseli bomo, če boste tudi letos utripali z njim.

Splošni media pack

Media pack FMKK22 – 23. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 24. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 25. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 26. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 27. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 28. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 29. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 30. 8.

Media pack

Media pack FMKK22 – 31. 8.

Media pack