Velenje, 22. 6. 2017

 

TRIBUTE TO LEGENDS: 1. 7. v Letnem Kinu!

 

Na idilični lokaciji v Letnem kinu ob Škalskem jezeru, kjer je devetnajsti Festival mladih Kultur sestavil svoje srce, naši prijatelji iz kluba eMCe plac, kjer velikokrat gostujemo, pripravljajo glasbeni spektakel. TRIBUTE TO LEGENDS je pred štirimi leti krojil del predfestivalskega dogajanja FMKK, letos pa se po daljšem premoru vrača!

Po štirih letih se bomo na Letnem kinu ob Škalskem jezeru poklonili brezčasnim skupinam, ki so močno zaznamovale celoten razvoj glasbene scene. Nastopili bodo QUEEN Real Tribute Band (SR) in Help! A Beatles Tribute (SLO/ZDA), družbo na odru pa jim bodo delali tudi The Giraffe Men feat. The Marietta Sisters (NEM).

Queen Real tribute

Srbski QUEEN Real Tribute Band zagotovo predstavlja enega izmed najboljših približkov legendarne skupine. Profesionalni glasbeniki so se združili v letu 2006 in od takrat nastopili na mnogih koncertih po Evropi in Braziliji, v Beogradu pa so odigrali koncert pred kar 50.000 obiskovalci. Zabavali so nas tudi na prvem Tribute to Legends, ŠŠKjevci pa so jih gostili na enem izmed svojih Knap žurov.

HELP! A Beatles tribute

Prav tako izjemno podobnost originalni zasedbi The Beatles predstavljajo Help! A Beatles Tribute. Z natančnim posnemanjem, tako glasbenim, kot tudi stilskim, obiskovalce ponesejo nazaj v čas koncertiranja liverpoolske četverice. S svojo podobnostjo so navdušili že mnoge obiskovalce slovenskih, ter tudi mnogih evropskih koncertnih prizorišč.

 

 

The Giraffe Men feat. The Marietta Sisters

The Giraffe Men feat. The Marietta Sisters predstavlajo skupek močnega punk rocka, divjega garažnega rock’n’rolla ter hip-swinginga 60. let: V tokratni izvedbi s priredbami najboljših Punk skupin!

Vstopnice si lahko zagotovite po predprodajni ceni 7 € (klub eMCe plac, Olaii), na dan koncerta pa bo vstopnina 10 €. Vstopnice bo možno kupiti tudi na Olaii prodajnih mestih (Trafike 3DVA in servisi OMV)!

Odličen uvod v brezskrbno poletje, do konca ga od 25. 8. – 2. 9. 2017 pripeljemo vsi srčni!

Sharing is caring!