PRIBLIŽUJEMO SE!

Konec poletja se nam obeta nora srčno-kozmična avantura!

Naša statistika pravi, da nas bodo letos obiskali umetniki iz 7 držav, poleteli bomo na vsaj 10 prizorišč, igrali bomo laser tag, si ogledali razstave in performanse, poslušali koncerte, ustvarjali in športali.

Preklikaj celotni program letošnje Kunigunde na prenovljeni srčni strani, kjer bomo redno dodajali tudi novice in obvestila.

Kunigundo pa vsi nestrpno pričakujemo, zato pridi že ta petek na teraso Kluba eMCe plac na prvi vesoljski predfestivalski koncert, kjer bodo nastopali Poil in Slumberland.

PoiL sestavlja trojec glasbenikov, ki si v svoji avant garde / freaks / rock glasbi ne postavlja nobenih omejitev. Njihova surova norost a hkrati virtuoznost, spominja na Franka Zappa, Frederica Chopina in Charlia Chaplina.

Po besedah revije HUMO je Slumberland »lepo gledati, nebeško slišati«. Z odpadnimi šivalnimi stroji, deformiranimi pletilnimi iglami, starimi sušilci za lase in podobnimi doma izdelanimi glasbili je skupina intenzivna izkušnja, ki navdušuje občinstvo v ponavljajočem, brezčasnem ritualu.

Dobrodošli v #kunivesolje!