Velenje, 25. 07. 2017

Nastop Bad Copy na 20. FMKK odpovedan

 

Žal jih ne bo

Zaradi nevšečnosti pri usklajevanju urnikov na uvodnem hip hop koncertu 20. festivala mladih kultur Kunigunda žal ne bodo nastopili Bad Copy. Za morebitne nastale nevšečnosti zaradi spremembe programa se iskreno opravičujemo.

A nadomestilo ne bo zgolj slaba kopija!

Obiskovalcem obljubljamo, da nadomestilo ne bo zgolj slaba kopija družbeno kritičnega hip hop tria iz Srbije. Ob mogotcu srbskega undergrounda Smoku Madreljanu, bomo na Kunigundin oder pripeljaljali še enega balkanskega hip hop težkokategornika. Več kmalu!

Ob dejstvu, da na festivalu lahko pričakuješ novega hip hop headlinerja, razkrivamo več tudi o Velenjskem RAP Warmupu, ki bo zanj, Smoka Mardeljana in vse ostale, nastopajoče na letošnjem festivalu, ogrel oder. In še kako bo vroč! Nanj bodo prvi stopili najobetavnejši predstavniki lokalnega hip hop podmladka – skupina Lirikalni lovci in solo emsi Emdi.

S celjskih koncev prihaja še Predskupina – za piko na i pa se bo lokalni kuhar freestajl rim Kuna pomeril proti enemu izmed najpriznanejših rap battlerjev na domači sceni, Unknownu – v rap battlu, ki je bil obljubljen že lani! (ne verjameš? Sčekiraj njegove skille na spodnjem videu!)

Be there!

Sharing is caring!