august, 2021

22aug20:00Predstava: MARIN IVANOVIĆ - STOKA - STARA ŠOLA KREKA

Event Details

MARIN IVANOVIĆ STOKA –  STARA ŠOLA KREKA

To je zgodba o človeku, ki je bil kar osemnajst let odvisen od kokaina, o pevcu, ki je po več vzponih padcih, nezaupanju in razočaranjih vztrajal in ponovno vstal. To je zgodba o hrvaškem raperju, voditelju in showmanu Marinu Ivanoviću – Stoki, od katerega so nekoč vsi dvignili roke. A ne njegova družina. Ne Bog. On je globoko v sebi vedel, da zmore več kot to, da obstaja več kot to, da je svoboda v resnici postavljanje mej, da je življenje neskončno v svoji lepoti. Šel je čez pekel, a na koncu tunela je luč.

To je predstava, ki prikazuje najtemnejše trenutke narkomana, od videnega se vam bo mogoče celo zvrtelo v glavi, a sporočilo je, da vedno, res vedno, obstaja izhod. Zgodbo pripoveduje trinajstletni deček iz stabilne družine, ki vsak dan spije liter mleka in sanja. A sanje, da bo postal najboljši košarkar na svetu zamenja s prvim jointom in vsem ostalim, kar je sledilo.

Time

(Sunday) 20:00

Location

Letni kino

Cesta na jezero 7B

Organizer

Mladinski center VelenjeJavni zavod Mladinski center Velenje, kultura in izobraževanje, deluje kot logistično in funkcionalno središče za mlade na področju razvoja, informiranja, izobraževanja in sociale, kulturnih dejavnosti, razvedrila in družbenega vključevanja mladih.info@mc-velenje.si Šaleška cesta 3, 3320 Velenje

Go to Top