august, 2021

20aug18:00Odprtje razstave Maje Pučko: Eterično poletje

Event Details

Odprtje razstave Maje Pučko: Eterično poletje

Na razstavi bo avtorica predstavila različne faze ženske, ki se je podala na pustolovščino svojega življenja. Najpogosteje jo obdaja idilična narava v magični atmosferi ali pa prestopi prag nadrealnega in narava postane del njenega telesa. Dela odražajo prepletenost ženske z naravo, individualizem, željo po svobodi in hrepenenje po intenzivnem doživljanju vsega, kar nam daje pomen.

Maja Pučko je stara 25 let in prihaja iz okolice Ljutomera. Trenutno zaključuje magistrski program medijskih komunikacij na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru. Kot majhna deklica je veliko časa preživljala v naravi, njena bujna domišljija pa se je skozi leta le razvijala in nadgrajevala. Umetnost za Majo predstavlja medij preko katerega izraža svoj notranji svet nedolžne igrivosti, zasidranega kompasa vrednot in mističnega dojemanje sveta. Na življenje gleda skozi prizmo čustev in intuicije, ki so na prvi pogled splet nepovezanih dogodkov. Primarno se ukvarja z digitalno ilustracijo in 2D animacijo preko grafične tablice.

Time

(Friday) 18:00

Location

Klub eMCe plac

Šaleška cesta 3

Organizer

Mladinski center VelenjeJavni zavod Mladinski center Velenje, kultura in izobraževanje, deluje kot logistično in funkcionalno središče za mlade na področju razvoja, informiranja, izobraževanja in sociale, kulturnih dejavnosti, razvedrila in družbenega vključevanja mladih.info@mc-velenje.si Šaleška cesta 3, 3320 Velenje

Go to Top