august, 2019

26aug15:0017:30DELAVNICA: MISTIKA ORIENTALSKI PLES, JOGA IN PMRKULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO MAGNOLIJA / TJAŠA IN TOMO PETEK / NEVA KUMER, magistrica psihologije

Event Details

Kulturno umetniško društvo kreativnih idej Magnolija je bilo ustanovljeno leta 2017 in deluje pod vodstvom Tine in Nežke Cestnik. Člane društva povezujejo različne aktivnosti, med njimi pa so najbolj prepoznavne plesne delavnice in tečaji orientalskega plesa.

Tjaša in Tomo Petek sta par, ki poleg življenskega sopotništva in ljubezni do potovanj, delita tudi skupno ljubezen do joge. Svoje znanje jemljeta kot poslanstvo, ki ga želita deliti z ostalimi ljudmi.

Progresivna mišična relaksacija

PMR je vrsta sprostitvene tehnike, s katero zavestno sproščamo mišice. Pri tem se naslanjamo na dva koraka: krčenje mišic in sprošanje mišic. Cilj PMR je prepoznavanje in ločevanje občutkov ob napeti mišici in sproščeni ter s tem kot posledica večja sprostitev. Ob vadbi so priporočena udobna oblačila brez čevljev, boljše je sede kot leže (da ne zaspimo), ter v bolj mirnem okolju.  Izvaja magistrica psihologije Neva Kumer.

Time

(Monday) 15:00 - 17:30

Location

Klub eMCe plac

Šaleška cesta 3

Organizer

Mladinski center VelenjeJavni zavod Mladinski center Velenje, kultura in izobraževanje, deluje kot logistično in funkcionalno središče za mlade na področju razvoja, informiranja, izobraževanja in sociale, kulturnih dejavnosti, razvedrila in družbenega vključevanja mladih.info@mc-velenje.si Šaleška cesta 3, 3320 Velenje

X
X