KONCERT: Urban Instinkt (BIH), Buss, CarlXJohnson, Smedja in Smetke 26. AvgustAvg. 2023 21:00 - 27. AvgustAvg. 2023 02:00Šaleška cesta 3, Velenje, Slovenia

Koncerti

V primeru slabega vremena: dvorana Mladinskega kulturnega kluba eMCe plac

URBAN INSTINKT (BIH)

Za rapcore skupino iz Bosne in Hercegovine je značilna glasba polna ostrih riffov in ritmov. Do sedaj so izdali dva albuma. Pri ustvarjanju prvenca Spreman sve da dam so sodelovali z dvema popularnima in markantnima raperjema – Edom Maajko in Frenkiejem. Leta 2022 so izdali album Bijes. Oder so si delili s skupinami, kot so Pro-Pain, Agnostic Front, Born from Pain, Comeback Kid in drugimi.

 

BUSS
Zasedba BUSS so slovenska heavy stoner rock skupina, ki ponuja fuzzijske zvoke, ki se ujemajo s stoner rifi. Nastali so v srednji šoli, kasneje izdali prvi ep in se predstavili z živimi nastopi. Gostovali so na radiih in oddajah, o njih so pisale revije.  Za največji dosežek do sedaj so izpostavili gostovanje na festivalih, še posebej StonerKras Fest, ko so kot predskupina nastopili za legendarni kalifornijski band “Nebula”. Leta 2022 so izdali  prvi album Aroused.
Člani skupine so Erik Carpani (bas in vokal), Patrik Pregarc (kitara) in Ivan Kralj (bobni).

 

CarlXJohnson

Ekipa iz Postojne je relativno nova osvežitev na sceni, ki lika jezni powerviolence, tam organizira koncerte in igra GTA: San Andreas. V njihovi različici Grind Theft Auto je CxJ odletel iz Los Santosa in začel poslušati Dropdeada in Spazza, Big Smokea prosi, naj mu s kijem razbije glavo in se maščuje na ulici Grove. Vi ste naslednji na seznamu in ne AEZAKMI ne HESOYAM vam ne bosta pomagala!

Smedja in Smetke

Smedja in Smetke je enigmatični powerviolence hardcore čarodej, ki do svoje obisti uteleša DIY pristop k ustvarjanju. Oborožen le s kitaro, grlom in kirurško natančno ritem mašino melje vse pred sabo v prah. Smedja jadra nekje med vsemi ekstremnejšimi odvodi kitarske glasbe, največkrat pa se zasidra in išče vzporednice prav v bistvu svojega žanra – starih hitrih hardcore zasedb osemdesetih in devetdesetih.

  • Organizator dogodka KONCERT: Urban Instinkt (BIH), Buss, CarlXJohnson, Smedja in Smetke

    Javni zavod Mladinski center Velenje, kultura in izobraževanje, deluje kot logistično in funkcionalno središče za mlade na področju razvoja, informiranja, izobraževanja in sociale, kulturnih dejavnosti, razvedrila in družbenega vključevanja mladih.

Uvozi v Google Koledar

Lokacija

Max klub, Šaleška cesta 3, Velenje, Slovenia

Navodila za pot

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Komentarji

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org