EASY LISTENING KONCERT: PSEĆA PLAŽA (HR) // NOT EXACTLY LOST 25. AvgustAvg. 2022 21:00Šaleška cesta 3, Velenje, Slovenia

Koncerti

PSEćA PLAŽA 

Pseća Plaža je avdio-vizualna skupina iz Zagreba, ustanovljena leta 2016, ki jo je ustanovila skupina somišljenikov, ki želijo ustvarjati preprosto psihodelično glasbo s prizvoki in elementi svetovne glasbene scene iz poznih 60. let prejšnjega stoletja. Od takrat je Pseća Plaža šla skozi več faz ustvarjalnega razvoja, po številnih spremembah in obdobjih kristalizacije pa danes zasedbo sestavljajo Erol Beširević (vokal in kitara), Filip Mlinarić (bas kitara), Iva Bobanović (kitara), Matea Bobanović (klaviature) in Laura Tandarić (bobni), za vizualno podobo pa skrbi Marin Remić.

Po prvencu "Honolulu" iz leta 2017, ki ga je skupina izdala pod imenom Dog's Beach, je leta 2019 izšel drugi studijski album z naslovom "Return to Lagoon No. 07", s katerim Dog Beach pritegne veliko pozornosti poslušalcev in glasbe kritiki. Kmalu zatem je sledil EP z naslovom Shades, skupina je razprodala svoj prvi veliki koncert v Zagrebu in ravno ko se je skupina začela pripravljati na prvo regionalno turnejo, se je zgodil Covid in so morali prestaviti vse koncertne načrte. Pred letom dni je Beširević vzel stvari v svoje roke in skupaj z novimi člani delal skladbe, ki jih bo v živo izvajal na prihajajočih koncertih.

Njihovo glasbo lahko označimo kot mešanico številnih glasbenih vplivov, zveni pa kot pokrajina urbane džungle in sproščeno vzdušje klasičnih šansonov, kopiranih v obliki glasbene podlage. Pitne psihodelične melodije, zasanjana in osebno angažirana poezija ter presenetljivi tropski ritmi naredijo njihove pesmi osvežujoče kot piš vetra v vroči poletni noči.

https://psecaplaza.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/pseca_plaza/

https://www.facebook.com/PsecaPlaza/

 

NOT EXACTLY LOST

Pianist Bowrain in vsestranski umetnik KALU tvorita dvojec Not Exactly Lost, ki prefinjeno uteleša njuno večletno sodelovanje. Stara znanca domače glasbene scene se povezujeta v novem projektu, ki njun prepoznavni elektronski hipnotizem združuje v novo obliko

  • Organizator dogodka EASY LISTENING KONCERT: PSEĆA PLAŽA (HR) // NOT EXACTLY LOST

    Javni zavod Mladinski center Velenje, kultura in izobraževanje, deluje kot logistično in funkcionalno središče za mlade na področju razvoja, informiranja, izobraževanja in sociale, kulturnih dejavnosti, razvedrila in družbenega vključevanja mladih.

Uvozi v Google Koledar

Lokacija

Max klub, Šaleška cesta 3, Velenje, Slovenia

Navodila za pot

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Komentarji

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org